• Man - Lør: 10:00 - 20:00 (11:00-18:00) Søndager (akutt-tid)
  • Romsås, Oslo Tlf. +47 41 72 55 66, +47 22 10 83 00

Tannlegeskrekk

Mange mennesker i Norge har følt på og kan til tider føle redsel eller ubehag når man skal til tannlegen. Men dette dreier seg om 5-10 % av Norges befolkning.

Vi på Mega Tannlegesenter tar dette på alvor da ingen skal unødig gå med et ubehag eller føle en redsel for tannbehandling, når de er hos oss.

Når du er hos oss kan du føle deg trygg på at behandlingen blir helt smertefri. Vi har fokus på deg og gjørealt for at du skal føle deg trygg.du kan stoppe oss under behandlingen dersom du føler ubehag eller om det er noe du lurer på. Vi tar oss god tid til deg og vi kan dele opp behandlingen i flere omganger. I tillegg vi tilbyr samtaleterapi, vanlig bedøvelse,beroligende midler.

Det er viktig for deg som har tannlegeskrekk at du finner en tannlege som har erfaring med behandling av tannlegeskrekk og som er villig til å hjelpe deg

Be om støtte og help fra dine nærmeste. Ikke vær skamfull over angsten din.

Ha med deg musikk som du liker å høre på slik at du slipper å høre ubehaglig støy.

Ha med deg et familiemedlem eller en venn som selv ikke er redd for tannlegen.

Du må si fra og ha kontroll og be tannlegen om å stoppe om du oplever ubehag. Behandlingen bør være behaglig og smertefri.

Vi tilbyr deg et hygglig og omsårgsfult. samarbeid om behandlingsplannen  slik at du får velge det som er best for deg.

Råd om forebygging og regelmessig oppfølging for å unngå skader på tennene.

Det vanlige begrepet på redsel for å gå til tannlegen er tannlegeskrekk.

Dette er en redsel eller et ubehag man kan føle på i alle alder, jenter og gutter, barn og voksne kan ha tannlegeskrekk. Det viktigste vi som tannleger kan gjøre er å sørge for å løse opp i disse følelsene og sørge for at du opplever tannlegebehandlingen som smertefri,effektiv og tilpasset dine behov. Det er du som er sjefen så dine innspill er viktig for oss .Ta kontakt så hjelper vi deg til en problemfri tannbehandling.

Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen.

Du er velkommen til oss!

Bestill tannlegetime